| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
administrator Administrator

|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 16:57 Temat postu: "metoda" na schudnięcie.... |
|
|
zgryzota,stres.....
nikt tego nie planuje ,
ale zycie pisze takie scenariusze że głowa mała,
a waga leci w dół bez umiaru.
Tylko czy o to chodziło.?
Równowaga -tylko to pozwala trzymać właściwy kierunek we wszystkim. _________________ Pozdrawiam -Maria
Przestrzegaj praw autorskich.
https://www.facebook.com/pages/Dzia%C5%82kowiec-w-Polsce-Forum/1374661736135118 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 16:57 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renia Gwiazda

|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 20:46 Temat postu: |
|
|
Marysiu, u mnie odwrotnie- stres zajadam po prostu, i to wszystkim-jak leci...
Waga też leci, ale w górę...  _________________ Pozdrawiam cieplutko
"""""""""""""""""""""""""" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 20:53 Temat postu: |
|
|
"nie ma się co przejmać lepiej sie obejmać"
Tak mawiała pewna osoba którą łatwiej było przeskoczyć niz oblecieć wokół.
Ja, gdy mam zmartwienie to nie mogę jeść.
Ostatnio często doświadczam takich zdarzeń.
Nic nie poradzę,ale czasem mnie nerwy tak bolą ze jejku..... _________________ Pozdrawiam -Maria
Przestrzegaj praw autorskich.
https://www.facebook.com/pages/Dzia%C5%82kowiec-w-Polsce-Forum/1374661736135118 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre MEGA GWIAZDA

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 08:06 Temat postu: |
|
|
| Renia napisał: | ...Waga też leci, ale w górę...  |
A jak to zrobić by waga leciała w górę. Mnie się nie udaje mimo szczerych chęci.  _________________ działka Andre
Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andre MEGA GWIAZDA

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 08:27 Temat postu: |
|
|
Ale to cholesterol. Odpada. _________________ działka Andre
Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
julabem Gwiazda

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 14:04 Temat postu: |
|
|
Jak jeść żeby mądrze utyć?
Nalezy spożywać duże ilości białek - przy jednoczesnej wysokiej aktywności fiz. powinno to dać dobre rezultaty w przybieraniu masy mięśniowej. Minimalne spożycie białka w takim przypadku to 100g. Proponuję dużo soji i wspomaganie odżywkami białkowymi.
Ja mam to samo co Andre, tyle ze nie palę ;-P Od kilku lat ważę ciągle tyle samo, na razie nie starałam się jakoś bardzo przybrać na wadzę, ale może trochę więcej by się przydało. _________________ Julita |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Floria
|
Wysłany: Wto Wrz 24, 2013 17:34 Temat postu: |
|
|
| Lepiej niezdrowo i szybko schudnąć niż niezdrowo być otyłym. Sama w końcu niedawno wzięłam się za siebie. Dieta, ćwiczenia i suplementy pozwoliły mi w szybkim czasie, bo w zaledwie 2 miesiące schudnąć 10 kg. Dietę stosowałam w postaci liczenia kalorii (1700 na dzień) i ograniczenia tłuszczu i słodyczy oraz ryżu. Ćwiczenia wykonywałam w domu lub na basenie 2-3 razy w tygodniu. Co do suplementów, to jestem bardzo zadowolona z tego, który kupiłam. Jestem pewna, że bez niego aż takich rezultatów bym nie uzyskała |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
June Gwiazda

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jarojk Gwiazda

|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 08:02 Temat postu: |
|
|
Ja po prostu "odstawiłem" słodycze i zmniejszyłem ilość cukru w herbacie z 3 do pół łyżeczki i ... efekt ok 10 kg w pół roku mniej,
oczywiście też sporo więcej ruchu ...w miarę możliwości... _________________ Pozdrawiam
Wszystko o tworzeniu Stowarzyszeń ogrodowych
www.stowarzyszeniaogrodowe.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renex90
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 12:39 Temat postu: |
|
|
| Jest kilka dobrych metod, ale najlepiej je połączyć ze sobą. Kilka lat temu ważyłam 25kg więcej niż teraz i co nieco wiem o odchudzaniu. Schudłam 25kg w 1,5roku, bo nie chciałam szybciej chudnąć, żeby moja skóra nie wyglądała źle. Zaczęłam jeść dużo więcej warzyw zwłaszcza tych niskokalorycznych, zrezygnowałam ze smażenia, panierek, ziemniaków. Piłam bardzo dużą ilość wody, a także takiej herbaty http://www.big-active.pl/herbaty-czerwone-ekspresowe . Jest to herbata czerwona, która jak pewnie wiecie ma właściwości odchudzające. Niestety, żeby było widać efekty potrzebna jest także aktywność fizyczna i dlatego tramwaj zamieniłam na rower i właśnie rowerem dojeżdżałam do pracy. Początki były ciężkie, ale opłaciło się. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mocca
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2015 15:07 Temat postu: |
|
|
O taką herbatke pije przed snem zamiast kolacji, i musze wam powiedziec że czuje się znacznie lepiej. Ograniczyłam również słodycze ale chciałabym dodać do tego jakaś aktywnośc fizyczna. Zastanawiam się nad łyżwami, co prawda moje stare figurówki wymagają wymiany ale już sprawdzałam ze http://www.skitenis.pl/pl/65-lyzwy ma bardzo ciekawą oferte. Jeździłabym na lokalnym lodowisku, 3 razy w tygodniu po godzinie, myślicie ze po trzech miesiącach takich cwiczen widoczne byłyby pewne efekty? Podobno każdy ruch jest lepszy od żadnego. _________________ Mariola |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jolka Gość
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2016 11:16 Temat postu: |
|
|
| Ja to z stresu tyłam ale na szczęście dzięki odpowiednim ludziom na mojej drodze , dałam radę zbić te kilogramy . Co prawda opamiętałam się gdy dobiło do 15 kg nadwagi. Brałam therm line fast , biegałam , chodziłam na siłownie i udało mi się to zbić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2016 11:16 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |