| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
W60 Gwiazda

|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 10:05 Temat postu: |
|
|
Czy to aby nie na zasadzie uderz w stół, a nożyce odezwą się?
Pewni luzie już czują się usunięci z forum.
A może to o mnie chodzi?
Jak na razie nie czuje sie usunięty.
Nie ma wpływu na Administratora i nie chcę mieć. _________________ Podejrzliwość jest siekierą w drzewie miłości. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 10:05 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator Administrator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renia Gwiazda

|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 17:35 Temat postu: |
|
|
Coraz więcej tematów jest zainfekowanych słownymi przepychankami. Powoli zaczyna to męczyć.
Chyba tylko w wątku pogodowym nikt do nikogo nie ma pretensji.  _________________ Pozdrawiam cieplutko
"""""""""""""""""""""""""" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zgredzica59 Gwiazda

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 22:46 Temat postu: |
|
|
Ja mam pretensje w pogodynce Do pani Zimy że nie odpuszcza.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
halszka Super gwiazda

|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 18:32 Temat postu: |
|
|
Ja też!  _________________ Pozdrawiam Halinka
Moja działeczka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator Administrator

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 08:37 Temat postu: |
|
|
| Dociekliwy napisał: | | Kazimierz napisał: | | Dociekliwy, zlituj się!!!, nie opuszczaj tego forum !!!!!. |
Czy nie o to niektórym ( pewnie i Tobie ) się rozchodzi , abym za dużo prawdy nie ukazał o związku ?
Jeżeli mam być potraktowanym jak na Dyskusyjnym Forum Ogrodniczo Działkowym i Forum Działkowców to chyba dla wszystkich będzie lepiej jak się nie zlituję .
Nie jestem tego charakteru , że gdzie mnie nie chcą , to nie wpycham się tam na siłę . Potrafię odczytać czyjeś intencje i podteksty .
Jeżeli ma być to forum działkowców to uważam że działkowcy winni być wobec siebie uczciwi i otwarci . Ja takim jestem i gram w otwarte karty . Niestety tu o innych nie można tak powiedzieć .
Występują tu po to aby mi się przeciwstawiać , opluwać , pomawiać aby mnie tylko ośmieszyć , poniżyć a w końcu usunąć z tego forum .
Po co komu taki MALKONTENT , taki co to JUDZI .
Sam natomiast ukrywa się jeden z drugim pod nic nie mówiącymi nickami W60 , wa234 , zbigniew 2033 ( choć nie na tym forum ale jednak tak się kryją ) , itd. nie mówiąc przy tym nic a nic o sobie , wstydząc się podania swych funkcji związkowych .
Jeżeli taki KTOŚ wstydzi się swego związku to i zapewne wstydzi się i mnie i innych . Takie zachowanie nie ma nic wspólnego z zaufaniem i koleżeństwem działkowym a jedynie z niespotykaną wrogością .
Czy takie forum nie powinno być po to aby jeden drugiemu pomagał a sprawy złe związku wspólnie naprawiać ?
Czy warto na takim forum pisywać ? |
Dociekliwy czasem nas odwiedza Pozdrawiamy mile. _________________ Pozdrawiam -Maria
Przestrzegaj praw autorskich.
https://www.facebook.com/pages/Dzia%C5%82kowiec-w-Polsce-Forum/1374661736135118 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kazik MEGA GWIAZDA

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 17:44 Temat postu: |
|
|
| Szkoda ze nic nie pisze. Zawsze czytałem jego posty z zainteresowaniem choć nie zawsze się zgadzałem z jego poglądami.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emilia Gość
|
Wysłany: Sro Sie 03, 2011 07:05 Temat postu: |
|
|
Fajnie że Dociekliwy dalej o nas pamięta.Szkoda że nie pisze.
Teraz, gdy możemy spodziewać się nowych działań w sprawie własnosci ,lub nie,naszych działek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 03, 2011 07:05 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |